Office 365

Office 365 ændrer din hverdag …

Fleksibilitet bliver i højere og højrere grad en eftertragtet “vare” i moderne virksomhedsdrift: Vi arbejder på kontoret, hjemme, fra hoteller, online, offline, på PC’er, Mac’s, smartphones … og det kræver nytænkning af vores IT struktur. Den nytænkning hjælper Office 365 rigtig godt på vej!

Office 365 er en up-to-date Exchange-løsning kombineret med den velkendte Office-pakke, som bl.a. giver dine brugere:

Professionel mail via Outlook med 50GB postkasser, delte kalendere, altid opdateret spam- og malwarebeskyttelse
Faciliteter til online møder for op til 250 deltagere med skærmdeling, lyd, video, virtuelle whiteboards, etc.
Chatfunktioner og private sociale netværk til styrkelse af samarbejdet mellem teams
Word, Excel, PowerPoint, etc. i de nyeste versioner
Online dokumentlagring og adgang til de mest opdaterede dokumenter – uden at gå på kompromis med sikkerheden
Den helt nye tilgang til virksomhedens IT er mulig, fordi Office 365 er en cloud-service, som konstant opdateres og optimeres af et stort, professionelt Microsoft-team. Når du har købt licensen, kan du nytænke de interne ressoucer – både med hensyn til fleksibilitet i hverdagen og med hensyn til økonomisk fleksibilitet i din IT drift, fordi du undgår:

Store opstartsinvesteringer i software – software er nu driftsomkostninger og ikke startomkostninger
At købe licenser du ikke har brug for – mens du omvendt hurtigt kan skalering op med en ekstra licens, når virksomheden vokser
Ufleksible licenser, da licenserne er brugerbaserede og kan af den enkelte bruger anvendes på op til 5 stationære og 5 mobile enheder
– men til gengæld får en enklere IT-administration i en økonomisk, garanteret serviceaftale – med tilgang til teknisk support.

Der er rigtig mange muligheder i Office 365 … også flere detaljer end vi synes, vi skal liste her. Lad os hellere mødes til en præsentation og gennemgang med udgangspunkt i hverdagen i din virksomhed.