Hårdt arbejde er ikke vejen frem

Jo mere du arbejder, desto mere tjener du – eller gør du? Hårdt arbejde er ikke vejen frem, hvis du vil skabe et pengeflow og det er der flere årsager til:

 

Der er et loft på din indtjening
Hvis din indtjening afhænger af, hvor hårdt du arbejder, så kommer der et naturligt loft på, hvor mange penge du kan trække ind. Der er jo en grænse for, hvor meget du kan presse dig selv.

Dertil kommer, at en indtjening der afhænger af, hvor hårdt du arbejder, ofte ligger på et niveau, hvor du kan arbejde din røv i laser, uden at du føler, at du får noget særligt ud af det.

Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal droppe alt arbejde, hvor du f.eks. udelukkende bliver betalt for din tid, men det betyder, at du som minimum skal kombinere det med noget andet, hvor der ikke er loft på, hvis du vil skabe et pengeflow på sigt.

 

Du slider dig selv op
Hvis du arbejder meget mere og meget hårdere, end du egentlig har lyst til, slider du dig selv op fysisk og/eller mentalt. Det betyder, at du på sigt sandsynligvis bliver tvunget til, at arbejde mindre = mindre indtjening hvis du bliver betalt for din tid.

Hvis du føler dig helt mast, sker der også det, at du mister kontakten til din essens, og dermed ryger alt inspiration, gode idéer og ressource-tanker i fløjten. Konsekvensen er, at du ikke ’opdager’ alt det, der faktisk kunne skabe et pengeflow. Og hvis du alligevel gør, har du ikke overskud til, at få handlet på det.

Man kan derfor godt sige, at jo hårdere man arbejder, desto mindre er sandsynligheden for, at man får skabt et pengeflow på sigt. Der er således rigtig mange mennesker, der med fordel kunne arbejde mindre – og ganske vist tjene lidt mindre lige nu – for at skabe overskud til, at få skabt noget, der giver et pengeflow på sigt.

 

Du brænder penge af
Hvis du arbejder hårdt – og måske ovenikøbet er træt af eller ligefrem hader dit arbejde – så får du med stor sandsynlighed ’behov’ for, at brænde penge af på dulmeri, nemme løsninger og spildte ressourcer.

Det betyder, at en pæn del af de penge, som du har arbejdet så hårdt for, måske går til f.eks. slik, cigaretter, alkohol osv., der kan dulme sorgen over, at du ikke lever det liv, som du egentlig gerne vil. Eller måske til fastfood og andre nemme løsninger fordi du ikke har overskud til, at lave ting selv.

Der er også en stor risiko for, at mange ressourcer går til spilde, fordi du måske er stresset og glemmer alt muligt: mad der bliver smidt ud, fordi det er blevet for gammelt. Regninger der ikke bliver betalt og resulterer i dyre rykkere. Ting der ikke bliver vedligeholdt og må udskiftes.

 

Vær bevidst om din vibration
Det er vibrationen bag et stykke arbejde, der afgør det endelige resultat. Altid. Det vil sige, at hvis du udfører et stykke arbejde med en vibration af f.eks. mangel og desperation, så bliver resultatet derefter = mere mangel og desperation.

Dette er særligt vigtigt, at forstå, hvis du er selvstændig eller gerne vil være det. Skaber du et produkt eller en service med en vibration af eksempelvis pengemangel, så får du enten ikke solgt noget eller kun ganske lidt. Uanset hvor hårdt du end har arbejdet på det.

Når du udfører et stykke arbejde, skal du altså sørge for, at din vibration matcher det resultat, du gerne vil have. Vil du f.eks. gerne have, at resultatet er overskud og glæde, så skal arbejdet ligeledes udføres med en vibration af overskud og glæde – og det kan du ikke, hvis du samtidig føler, at du skal arbejde hårdt for det.

Hvis du som selvstændig har været vant til, at arbejde meget hårdt, kan det være svært at forstå, men det er sådan det er: hvis du arbejder f.eks. 10 timer om ugen med en god vibration, får du bedre resultater, end hvis du f.eks. arbejder 50 timer om ugen med en uhensigtsmæssig vibration.

Og du behøver ikke, at tage mit ord for det – du kan teste det selv. Eller du kan blot tænke tilbage på de resultater, du tidligere har skabt og se på, hvilken vibration det blev skabt med og hvad det resulterede i.

Så: slut med alt det knokleri, det fører ingen vegne. Og det er sagt i dyb kærlighed, fordi jeg gerne vil have, at du skal opleve glæden ved, at arbejde mindre og tjene meget mere.

 

<<< Tilbage til bibliotek