Du er her: heidi rahbek > Download > Ayurveda Livsstil (download)

 

Jeg er allerede tilmeldt! 🙂

⬇️ Log ind i online bibliotek >

 

Ayurveda Livsstil (download)

Ayurveda er et flere tusinde år gammelt selvhealings- og sundhedssystem, der stammer fra Indien. Ayurveda tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og kommer omkring både krop, sind og ånd – og derved hele dit liv (fysik, overbevisninger, tanker, følelser, handlinger, relationer osv.)

I Ayurveda er der ikke en ‘one-size-fits-all’ løsning, et ‘quick-fix’ eller en ‘almægtig ekspert’, der kan fortælle dig præcist, hvad lige netop du skal gøre. Til gengæld er der en masse grundprincipper, type-guides og oplagte ledetråde, som gør dig i stand til, at finde ind til kernen af dig selv – så du selv kan finde alle de svar, der bringer dig i balance i alle områder af livet.

Balance i alle områder af livet er lige netop dét, Ayurveda kan tilbyde og stiler efter. Derfor er Ayurveda oplagt for dig, der oplever ubalance(r) i ét, flere eller alle områder af livet:

– I kroppen: vægtproblemer, fordøjelsesproblemer, hudproblemer, fysiske skavanker, smerter, manglende energi osv.
– I tanker og følelser: tankemylder, bekymringer, angst, stress, vrede, jalousi, depression, apati osv.
– I omgivelserne: fysisk rod, kaos, ufærdige projekter, drænende relationer, dårlig økonomi osv.
– Manglende kontakt til din essens: hvem er jeg? Hvad er godt for mig? Hvad er mit livsformål?

En rejse ind i dig selv
Ayurveda er en rejse ind i dig selv – en blid, smuk, meningsfuld, helende og transformerende rejse. Og i modsætning til meget andet du måske har prøvet, er den ikke forbundet med alverdens lidelser, afsavn og dybdeborende gravearbejde i fortiden.

Hvis det lyder som en rejse, du gerne vil på, så har du muligheden her:

Jeg har skabt et Ayurveda Livsstil online bibliotek med letforståelige PDF’er, der både sender dig sikkert afsted og guider dig undervejs. Et online univers der er ‘flydende’ og i princippet aldrig bliver ‘færdigt’, men i stedet lægger op til, at du løbende kan gå på opdagelse i alt dét, du føler dig kaldet til – og hvor du kan nyde godt af alt det ekstra materiale, der bliver tilføjet med tiden.

På trods af den ‘flydende’ tilgang er det på ingen måder forvirrende eller kaotisk. Alle PDF’er er sat i system, opdelt i logiske sektioner og alt er formuleret på en letforståelig måde. Du får viden om de vigtigste grundprincipper i Ayurveda, viden om din helt unikke ‘Ayurveda type’ (din dosha) og ikke mindst: konkrete værktøjer, inspiration, tips og forslag til selvkærlige rutiner, som du kan implementere i din hverdag.

Det er med andre ord ikke et rigidt trin-for-trin system. Det er et online univers, hvor du har mulighed for, at fordybe dig i materialet i dit eget tempo, i den rækkefølge der giver mest mening for dig, og tilpasse Ayurveda livsstilen til lige netop dig og din hverdag.

Du får ‘evigheds-adgang’ til online biblioteket for et éngangsbeløb på kun kr. 299,- inkl. moms. Herefter kan du bruge online biblioteket ligeså meget du vil, og samtidig nyde godt af alle de tilføjelser, der løbende kommer – uden ekstra omkostninger for dig.

Gratis smagsprøve
Se eksempler fra online biblioteket:
⬇️ De 5 Elementer: Æter, Luft, Ild, Vand, Jord >
⬇️ De 3 Doshaer: Vata, Pitta, Kapha >

 

Jeg har studeret hos:
Centre of Excellence
Ayurveda Diplom Uddannelse
Level 3

 

Bliv tilmeldt og få adgang til online bibliotek

Vil du også have ‘evigheds-adgang’ til online biblioteket? Tilmeld dig herunder:

PRISER: Alle priser er éngangsbeløb (ingen irriterende abonnementer!), opgivet i danske kroner og er inklusiv moms.

ADGANG TIL MATERIALE: Efter dit køb - når betalingen er godkendt - får du tilsendt en adgangskode til materialet direkte på hjemmesiden. Materialet bliver IKKE sendt til dig, men du er velkommen til, at downloade eventuelle filer til din egen enhed.

RETTIGHEDER: Alle rettigheder til materialet tilhører HeidiRahbek.com. Ved køb får du udelukkende personlig brugsret til materialet, som ikke må deles helt eller delvist med andre.

FORTRYDELSESRET: Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb. Kontakt mig (heidi@heidirahbek.com) hvis du fortryder dit køb og jeg vil da refundere beløbet.

MODTAGER AF BELØB: Rahbek Corp., Nøttrupvej 4, 7130 Juelsminde, Danmark